Translate

esmaspäev, 14. juuni 2010

kodune borš

vaja läheb:
4spl tomatipastat
400-500g riivitud keedupeeti
2sl äädikat
1sl suhkrut
2-3 porgandit
1 suur sibul
250g liha
pool väikest kapsast
2 kartulit
sool
pipar
see retsept on kõige parem. ma seekord muutsin veits ainete vahekordi vastavalt nende olemasolule ja kasutasin ära paki juurviljad. ehk need rohelised oad siis.

pane väike osa peedist eraldi kaussi ja lisa sinna suhkur ja äädikas see peedisegu jääb lisamiseks kõige lõpus et supp saaks punase värvi.tükelda kartultükelda liha ja pruunista pannil lisa tsipa soola ja pipart. pärast pruunistamist pane liha potti ja tükelda kapsas sinna juurde.pane pannile sibul, porgand ja keedupeet ja pruunista kuni tükid on poolpehmed. siis lisa pool tomatipastast ja prae veel veidi aega. seejärel kalla kogu mass potti kapsa ja liha juurde.keeda vaiksemal tulel kuni kõik juurviljad on pehmed. lisa kartul ja teine pool tomatipastast ja keeda kuni ka kartul on pehme. enne tulelt võtmist lisa supile see väike osa peeti mis on koos äädikaga. maitsesta ja naudi :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar