Translate

reede, 1. oktoober 2010

shokolaadi-toorjuustutort

vahepeal siis shokolaadi-toorjuustutort kohvise ja kaneelise maiguga. põha tegin nii et muidu tavaline biskviit aga suhkru asemel kasutasin fariinisuhkrut. lisasin tsipa kaneeli ja kohvi pulbrit. vahele läks kreem mis koosnes vispist, toorjuustust, hapukoorest, riivshokolaadist, kohvipulbrist ja fariinisuhkrust. lilled on tehtud lillepastast, lehed ja krussid shokolaadimassist (eelpool on video ja tegemisõpetus) shokolaadimassile lisasin suhkrumassi, see teeb shokolaadi massi elastsemaks ja paremini vormitavaks ja siis ei sula ta käte vahel nii kiirelt. ja äär siis shokolaadist. pritsisin kirde saia kotiga shokolaadi küps. paberile, lasin natuke tahkuda aga ikka nii et ta oleks pehme ja keerasin tordile ümber. väga täpselt ei jäänud aga esimese korra kohta käib kah :P


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar