Translate

neljapäev, 28. oktoober 2010

porgandikook-astelpaju-mascarponekreemiga ja martsipani kattega

Seekord visuaalselt mitte erit õnnestunud kahjuks. maistelt siiski he ja üldse mitte liiga magus vaid vastupidiselt mahe selline. aga koostisosad panen enivei kirja siia. kes tavalisest biskviidist tüdinenud. vahustasin munad suhkruga 1muna=1sl suhkrut. väikse vormi sisse 4 muna ja tilk keeva vett ennem vahustamist (siis läheb superhästi vahtu ja biskviit tuleb väga õhuline) ja vahustasin ära. siis segasin hulka toore riivitud porgandi ja 4 sl jahu. kaneeli võib ka soovi korral panna. küpsetasin vormis. aga kuna mul oli kiire ja küpsetuspaber otsas siis määrisin vormi seinad võiga ja millegipärast hakkas külge. sellega lõhkusin biskviidi ära kuna üritasin seda suht kuumalt kätte saada. vahele tegin kreemi vigala mascarponest, vispi kreemist, suhkrust ja astelpaju marjadest. mina jätsin marjade kestad sisse aga kes soovib võib need eelnevalt läbi sõela ajada. vahustasin vispi ja suhkru. siis vahustasin hulka mascarpone ja astelpaju. see kreem on väga maitsev. ja siis katsin küllalt paksu kihi toikakost ostetud tavalise naturaalvalge kattemartsipaniga, mille olin eelnevalt kollaseks värvinud. lilled on vahukommimassist ja lehed samuti. kaunistamisel kasutasin veel šokolaadi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar