Translate

teisipäev, 12. oktoober 2010

minipapud

täna proovisin esimest korda siis ketse teha. shabloonid leidsin kuskilt netist juhuslikult :P muidu jube armas mõte minumeelest. siis suhkrumassist. väga kehva oli teha, suhkrumass kippus kuivama ja murenema ja üldse oli väga halb. vb oleksin pidanud suhkrumassile tarkani vms lisama, et mass oleks elastsem. järgmine kord proovin vahukommimassist või valgest martsipanist, mis ei tohiks nii kiirelt murenema hakata. niiet kindlasti tuleb vol.2 loodetavasti parema tulemusega. shabloonid on võetud sellelt lehelt: http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=displayimage&pid=1163795

4 kommentaari:

  1. Väga ilusad papud. :) Tahtsin küsida, mismoodi tehakse vahukommimassi?

    VastaKustuta
  2. panin tegemisõpetuse kuidas teha rubriiki :)

    VastaKustuta
  3. Proovisin ka teha üht paput vahukommimassist. Algne plaan oli muidugi kaks valmis saada aga paistab, et ei saa minust asja :D. Muidugi ei jäta tõenäoliselt jonni ja proovin veel kunagi. Igatahes siin lehel olevad tortidega seotud asjad on kõik sõnatult kaunid. Tahaks ise ka kunagi pooltki sellest osata :)

    VastaKustuta
  4. minu esimesed läksid aia taha nagu pildilt näed. kuskil blogis kaunistuste teemas on ka ühest poolikust papust pilt. aga muidugi proovi veel küll hakkab välja tulema. vahukommimass peab papude puhul olema suhteliselt kõva ehk sisaldama palju suhkrut. siis ei vaju miski ära jms. :) minul on eesmärgiks kontsakinga teha ja mulgi esimesed 2 katsetust on metsa läinud aga siiski kunagi ikkag proovin uuesti äkki õnnestub :)

    VastaKustuta