Translate

teisipäev, 8. mai 2012

2kg thomas the train

Tegu siis uue maitsekatsetusega toorjuust-laim vahel banaan. põhjad biskviidist aga ideaalselt sobiks ka digestive põhi ja sisuks 400ml vahukoort, 340g toorjuustu 3 laimi riivitud koor ja pressitud mahl, 4-5 spl suhkrut. vahustasin vahukoore suhkruga. eraldi teises kausis segasin laimikoore ja osa mahlast toorjuustuga ja siis selle segu lisasin vahukoorele. mikserdasin läbi. ülejäänud mahla lahjendasin keedetud veega ja immutasin sellega põhjad. katsin martsipaniga ja ääred on taotluslikult kortsus kuigi ülevalt vaadates tundub nagu lohaka tööna.
 .

2 kommentaari:

  1. Ja kuidas maitses? Laimiga tuleb minu meelest ettevaatlik olla- õige maitse saabub natuke hiljem ja kui liiga palju läheb siis hakkab kurgus kipitama :S. Ma tegin laimi ja maasikatega siin mõned katsetused. Üldiselt ütleks, et laim+toorjuust= väga hää kraam :)

    VastaKustuta
  2. ongi väga hea kooslus. kindlasti teen seda sisu veel ja veel. aga kusjuures ma pigen andsin maitset mahla kui koorega. koort plju ei julgenud panna aga hiljem kahjuks torti maitsta ei saanud et oskaks kommenteerida.

    VastaKustuta