Translate

neljapäev, 15. detsember 2011

piparmündikommid vol2.

ilma kohvita see variant. leota kuivatatud piparmünti koores mõnda aega ja aja koor keema, lase veel 10-15 min tõmmata. kurna piparmünt välja ja aja uuesti keema. tõsta pliidilt ära ja sega juurde valge tükeldatud sokolaad, monini piparmündi siirup ja piparmündizelee. vahekorrad on umbes vahuk.-50: valge šok 200: peotäis piparmünti: 2 spl piparmündizeleed ja maitse järgi siirupit. vahekorrad panin umbes kuna teen neid ikkagi silma ja maitse järgi ja vahest ka pean hiljem sokolaadi juurde lisama, sest mass ei tahku sügavkülmas ära. kõik oleneb maitsekomponentide kogusest ja kui intensiivset maitset soovitakse. neid serveerin paberites teisiti. ma ei kasta sisupalle sokolaadi sisse vaid veeretan pallid, sulatan valge sokolaadi ja täidan kommipaberid poolenisti sokolaadiga ja vajutan pallikese sinna sisse. teisel pildil valge sokolaadi-passioni kommid aprikoosikaunistusega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar