Translate

reede, 2. detsember 2011

piimasokolaadi-piprakommid ja valge šokolaadi-jõhvikakommid

täna 2 uut katsetust.
piimasokolaadi-piprakommid
rõõska koort 50ml
piimasokolaadi 120g
3 selga karamelliküpsist (purustatud tükkideks mitte pulbriks)
musta pipart

jõhvika-valge šokolaaditrühvlid:
rõõska koort 35% 50ml
valget sok. 200g
jõhvikalikööri 40g
kuivatatud hakitud jõhvikaid 20g
tilk jõhvikaessentsi

mõlema maiustuse puhul aja koor keema, sulata seal sees šokolaad ja lisa siis muud ained. pane jahedasse tahkuma ja veereta pärast pallid. jõhvika komme sain sellest kogusest u 30tki /8g tk ilma sokolaadikuueta. ja teisi 25. pildil sisud ilma ümbriseta rohelised on piparmündi sisud. ja teisel pildil siis karbis valged on jõhvikakommid, rohelise puruga on piparmündikommid ja mandliga martsipanikommid. piprakomme sellesse karpi ei läinud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar