Translate

pühapäev, 24. aprill 2011

martsipani-jõhvikakeeks juustukastmega

juustukastme retsepti panin masside ja kreemide alla eraldi. olen seeda varem kasutanud sidrunikeeksil ja porgandikoogil. Muidu retsept selline :
200g martsipani
150g võid
3 muna
250g nisujahu
20g mandlimassi
2tl küpsetuspulbrit
150g hapukoort
50g mandleid
pohli
Riivi martsipan ja hõõru või sega mikseris taignavispliga see toasooja võiga ühtlaseks massiks, sega mandlimass ka sinna sisse. Lisa ükshaaval munad nii, et segad taina pärast iga muna lisamist ühtlaseks. tükelda mandlid ja sega massi hulka. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja hapukoor ja kõige lõpus pohlad ja küpseta. peale küpsetamist ja jahtumist vala üle merevaiguglasuuriga.

martsipani maitset oli täisraha eest pohl lisab hapukust ja mandlitükid on keeksi sees alati head.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar