Translate

pühapäev, 10. aprill 2011

koorelikööri võikreem

kuna kasutan palju võikreemi panen selle retsepti ka siia kirja. või 530g , tuhksuhkur 280g, kondenspiim suhkruga 210g , vanillisuhkur 6g, koore või munaliköör maitse järgi (võib kasutada ka essentse, kohvi, sidruni asemel apelsinimahla jms) ,sidruni mahl või sidrunhape

1. vahusta või heledaks vahuks

2. lisa tuhkuhkur, vanillisuhkur ning sidrunhape ja vahusta veel

3. lisa kondenspiim ja vahusta edasi.

4. lisa maitse ja konsistentsi järgi likööri väikeste kogustena korraga pidevalt vahustades.

4 kommentaari:

  1. Kas seda kreemi kasutad sa ainult masside all või kasutad ka läbi kreemipritsi kaunistamiseks?

    VastaKustuta
  2. mõlemat. kui pritsin siis kasutan pigem rohkem tuhksuhkrut või vähem vedelikku et kreem püsima jääks nii nagu vaja.

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. kas on õige või vale seda ei oska öelda aga mulle isiklikult ei meeldi terad (ühegi) kreemi sees ja sp kasutan alati dansuckeri tuhksuhkrut.

      Kustuta