Translate

reede, 8. aprill 2011

maasika-kohupiimatort koorelikööriga

ühele tuttavale tema vanemate sünnipäevaks. Kuna maasikad on poes juba enamvähem normaalse hinnaga siis sai neid kasutada ja see oli ka inimese soov. torti on ise 1,7kg ning biskviitide vahel on kohupiimakreem mandlilaastu ja külmutatud maasikatega. ennem martsipani on koorelikööri võikreem ja katteks naturaalvalge martsipan. kaunistuseks maasikad ja tume fazeri blockšokolaad.

6 kommentaari:

  1. Tere!
    Mulle väga meeldivad Sinu tordid. Käin pidevalt vaatamas mida uut teinud oled ;. Aga tahaks küsida, et millega sa silud neid torte? Kas selle spetsiaalse silumisasjaga?

    VastaKustuta
  2. jap selle spets asjaga-poleerijaga :)

    VastaKustuta
  3. selge, tuleb ikka endale ka see asjandus muretseda :)

    VastaKustuta
  4. ja muidugi võikreemi määrimisel püüan ka juba seinad sirgu ja kuju paika saada :)

    VastaKustuta
  5. KYSIKS kah,mis moodi teed sokolaadi kaared/traadid, kaunistuseks? Meeletult kaunid tordid sul:))

    VastaKustuta
  6. aitäh! need šokolaadikaared tegin lihtsalt pritsides šokolaadist teo või spiraali küpsetuspaberile lasin tahkuda ja pärast murdsin sealt parajad jupid. ei midagi keerulist :) otsad kastsin sulasokolaadi ja pistsin maasikate vahele. maasikad ise ka hoiavad ilusti neid püsti.

    VastaKustuta