Translate

pühapäev, 13. märts 2011

värskekapsasupp sutsulihaga

kuna hetkel on pingeid palju seoses kooli ja tööga siis veedan pea kõik oma vaba aja köögis. vb on see koht kus ma saan ennast välja elada. see on minu väljund. mõtlesin teha värskekapsasuppi, aga kuna leidsin poest sellise huvitava toote, nagu "maks ja mooritsi" suitsutatud supikogu. läheb loosi! paar illustreerivat pilti ka panen juurde. koguseid jälle grammi pealt ei tea sest tunde järgi tegu jälle. nagu ikka.
aga vaja läheb:
1 suurem porgand
2 väikest sibulat
3 väiksemat kartulit
suitsuliha (fotol näha 3l poti põhjas kui palju mina panin)
värsket kapsast u 0,5kg
1 kanapuljongi kuubik
sool, pipar
tilli
praadimiseks võid
1.puhasta ja tükelda sibul
2.puhasta ja riivi porgand ning prae porgandit koos sibulaga pannil koos tükikese võiga (võib kasutada ka õli aga minumeelest või annab porgandile hea maitse) seni kuni porgand muutub pehmemaks ja kergelt jumekaks.
3. tükelda suitsuliha ja kapsas potti ning pane koos porgandi ja sibulaga keema. lisa sinna hulka ka 1 kanapuljongi kuubik
4. keeda kuni kapsas on enamvähem pehme. seejärel tükelda kartul ja lisa potti, maitsesta soola ja pipraga ning keeda vaiksel tulel kuni kartul on pehme.
5. lõpus lisa till ning serveeri (mina kasutasin sügavkülmutatud tilli)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar