Translate

esmaspäev, 21. märts 2011

vahukommimassist king proovipartii

Nonii eks meil kõigil on köögis vahest ebaõnnestumisi või ei tule asi välja päris nii nagu tahaks. eriti uute ideede puhul. teen siis oma blogisse ka eraldi alapealkirja lausa. esimeseks postituseks proovisin teha kinga. sellist high heel stiletot.proovisin esmalt poole väiksemat suhkrumassist. aga suhkrumass kuivab kiirelt seal kus pole vaja ja aeglaselt seal kus on vaja. Vajaks harjutamist see suhkrumassiga töötamine, sest sellega töötada on ju täiesti võimalik. esimene katsetus läks metsa ja sellest ei saanud isegi pilti teha. vihaga lendas prügikasti. närvihaige nagu ma olen :D teise katsetuse tegin vahukommimassist (mis muide titepapude juures toimis et suhkrumassiga läks nässu aga vahukommimassist tuli ilus. seekord vahukommimassist kinga tehes tegin elusuuruse ja proovisin teha sellise väga kõrge kontsaga. muidu nagu oli enamvähem aga pealmine osa mis rohmadega risti jooksis vajus ära ja kontsaga läks puhta hulluks. proovisin yht ja teist ja siis tuli liiga madal või liiga paks. ühe alt võtmisega ja teise liimimisega tulid praod sisse ja kõige ülemine rihm läks kanna tagant lahti jms. viimase ideena proovisin kontsa grilltiku otsa lükatud väikseid rõngaid. idee pärineb ühest vlismaisest blogist. aga selleks jaks oli king juba nii ära nätsutatud et pildi tegin ära ja prükkarisse ta lendas. grilltikkugi ei hakkanud vaeva nägema ja ära murdma enam. ja kanna tagant selle sanga osa murdsin ka ära. aga ma ei anna alla. proovin kindlasti uuesti kunagi. gumpaste on veel proovimata ja lillepasta samuti.

2 kommentaari:

  1. Kas suhkrumassi sisse tylose powderit (sry, ei tea eestikeelset nimetust) segasid? Siis peaks ühtlasemalt kuivama ja kõvastuma...

    VastaKustuta
  2. ei seganud ja juba uurisin jah et peab proovima. leidsin ka koha kes seda müüb. koogimeister, aga pole jõudnud veel tellida. tellin ja proovin ikka uuesti :) tänan enivei tähelepaneku eest :)

    VastaKustuta