Translate

teisipäev, 23. september 2014

Paneeritud fluffyd šnitslid sea sisefileest

NO mmm. oodake nats, keele viis alla otsin selle uuesti üles ja panen retsepti kirja. :)

Ma olen varem küll šnitsleid nii ja naapidi teinud aga nii suussulavaid ma pole iial saanud. mittekuskil! panen kohe kogused kirja sest edaspidi hakkavad minu toidulaual just sellised šnitslid olema. ja kuna turul on sea sisefilee kg hind 6,5 euri, siis pole see oluliselt kallim poes olevast pehmest tükist või kaelakarbonaadist.

1 sea sisefilee (u 300g)
2 muna
riivsaia
pipart
soola
õli praadimiseks.

Pane pann õliga tulele keskmise kuumuse juurde. lõika sisefille viiludeks (ära jäta väga paksuks aga liiga õhukeseks ka mitte). tambi lihahaamriga lõigud mõlamelt poolt. ühele taldrikule pane riivsai. ja teises kausis vahusta muna, sool ja pipar. nii tugevaks vahuks kui saab. soola ja pipart panin maitse järgi. aga toorest munavahtu maitstes peaks see olema üpris soolane et pärast lihad õigesti maitsestatud oleks. saad eha ka nii et paneerid esimese ära ja siis maitsed kas on paras.
kasta tambitud lihad ükshaaval munavahu sisse. ja siis riivsaia sisse ja kohe pannile. vahustatud muna annab šnitslitele sellise õhulise ja kerge maitse lisaks sellele et sisefilee on ise ka väga pehme liha. kui sul on suurem kogus, pead vahepeal muna uuesti vahtu ajama kuna ta kipub mingi aja tagant ära vajuma. aga nii tehes on šnitsel keskelt mõnusalt pehme ja mahlane ja pealt mõnusalt krõbe.  kui vaid ekraan edastaks maitseid..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar