põhjaks tehtud pool kogust brownie retseptist ja küpsetatud 18cm tordirõngas lisandiks kreekapähklid. brovnie peal on külmutatud kirsid.
piimashokolaadi kiht on:
100ml vahukoort
300g toorjuustu
200g mandlitega piimashokolaadi
valge shokolaadi kiht:
100ml vahukoort
200g toorjuustu
150g valget shokolaadi
mõlema puhul vahusta koor, mikserad sisse toorjuust. sulata shokolaad, jahuta ja sega toorjuustumassile. vala mõlemad kihid kirssidega kaetud browniele ja pane külmikusse tahenema.
tordirõnga sees kasutasin tordilinti. ja sügavkülmast võttes eemaldasin ka lindi. kaunistused on tehtud suhkrumassist ja värvitu üle hõbedase pulbervärviga.
maitselt väga hea. rammus aga mitte liiga magus. teinekord kindlasti teen veel. läheb üheks lemmikkoogiks kindlasti. mõnus kreemine samas maitsev. veel parem kinldasti serveerituna vaarikapüreega.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar