Translate

reede, 2. september 2011

vaarika-pisang amboni keedukreemi kook.

tegin koduses keskkonnas (loe omadele jopedele) kooki ja muidugi ei lasknud ma käest võimalust katsetada uusi maitseid ja ideid. seekord tegin alla 2st munast biskviidi ja ennem küpsetamist puistasin peale purustatud pistaatsia pähkleid (soolaseid, sest jaekaubandusest magedaid pole leidnud). katteks keetsin keedukreemi ja maitsena lisasin pisang ambonit. niisutasin biskviiti 1-st püreeritud banaanist, pirnisiirupist, sidruni mahlast ja veest keedetud kuuma niisutust. kuum niisutus imab paremini ja niisutab paremini. katteks vaarikad ja claro. maitselt huvitav ja väga mahlane. kaunistasin sokolaadiga ja sokolaadimassist lehekestega. koogi küpsetasin ja panin kokku ristküliku kujulises raamis, mis vend mulle roostevabast meisterdas. lihtne ja pärast oli vaid lõigata tükkideks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar