Translate

pühapäev, 25. september 2011

porgandikeeks toorjuustukattega

Tegin kunagi juba proovitud sidrunikeeksi retsepti järgi porgandikeeksi. muutsin retsepti veidi. aga täpsemalt on vaja:
150g võid
200g suhkrut
2 muna
1tl vanillisuhkrut
1tl küps. pulbrit
1tl kaneeli
200ml kohvikoort
200g jahu
100g metsapähklit
3 porgandit riivituna ja kombainis veel peenestatuna
1.vahusta suhkur ja või tugevalt üles. lisa munakollased edasi vahustades, seejärel püreeritud toores porgand siis lisa järk järgult kohvikoor pidevalt mikser töös.
2.lisa kuivained ja pähklid ja lase miksriga veel segamini kenasti.
3.vahusta munavalge eraldi tugevaks vahuks
4.lisa munavalge käsitsi taignale ja sega täpselt niipalju kui vaja ja mitte rohkem käega.
5.küpseta u 170 kraadi juures u 1h.
glasuuriks on toorjuustuvõikreem (vaata eraldi kreemide rubriigist)
kaunistasin sokolaadimassist lehtedega ja pohladega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar