Translate

reede, 30. september 2011

mehe torsotort 5,5kg

nonii mehe torsotort esimene katsetus. martsipan oli vist liialt õhuke ja tekkisid mullid jälle :(. maitselt biskviittort kohupiima-keedukreemiga ja vaarikad, mustikad, banaan lisandiks. käe olen igastahes valgeks saanud ja järgmine kord tean ka mida ehk parandada et parem tulemus saada. muidu tehnika jääb samasse suunda kui naise keha puhul. puusad on ka liiga laiad. teen lõike ümber ja jättan rinnad ikka laiemaks.

5 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Millist martsipani põhiliselt kasutad ja mis värviga saavutad nahavärvi? Millise kreemi paned martsipani aluskihiks? Kui ei ole võikreem, kas kohupiimalaadse kreemiga martsipan sulama ei hakka?

    VastaKustuta
  3. toikako naturaalvalge martsipan. nahatoon sugarflair chestnut ja paprika/flesh. kujutortidele üldiselt kohupiim aga siis vaja martsipani paksemalt panna siis kui tordi kauem ette teed. sellele saigi liiga õhukeselt ja sp vist ka mullid.

    VastaKustuta
  4. võid panna ka 2 kihti martsipani siis ka saad ilusa katte aga mina pean seda üldiselt liiga magusaks.

    VastaKustuta
  5. mul oleks küsimus! kirjutatud, et vahele panid kohupiima.keedukreemi, kas kasutad, seda paksuteralist kohupiima, ja segad keedukreemiga segamini, ma suht võhik torditegemises, aga sinu õpetuse järgi tahaks ühe valmis meisterdada

    VastaKustuta