Tere! Piilun juba korduvalt Sinu blogi ja tahaks teha vaarika-kirsi-toorjuustu biskviittorti. Sellega seoses tekkis küsimusi, et kas toorjuustukreem on lihtsalt toorjuust suhkruga ja sinna peale laotad terved kirsid ja vaarikad või kuidas Sa täpsemalt teed seda? Ja kas martsipani võib otse panna biskviidile või peab nende vahele ka midagi määrima? Ette tänades
toorjuustukreemi leiad "erinevad kreemid ja massid" alt. sellele kreemile võid lisada näiteks kirsimoosi ja sulatatud valget šokolaadi. kirsid teen pooleks ja kasutan külmutatuid otse sügavkülmast. vahele panen kuidas kunagi vahest kreemi sisse vahest lihtsalt vahele. martsipan otse biskviidil hakkab sõitma. selle alla on vaja väga õhukest kihti kreemi ja kui teed tordi päev v rohkem ette, siis kasuta võikreemi. see tahkub külmas ja martsipan ei lähe niiskeks ja jätab tordi oma kujusse. :)
tegelen ja huvitun rohkem magusast kui soolasest. seega on minu blogis ka enamasti see mis on miskitpidi magus. ma olen ise üks suur maiasmokk :)
ja ehteid nikerdan ka natuke ja mähkmetorte-see on uus ja huvitav. ühesõnaga tegelen kõigega mis mulle meeldib :)
NB! MA EI TEE TELLIMUSTORTE!
Blogis oleva materjali avalikul kasutamisel palun lingi algsele postitusele. Fotode avalik kasutamine ilma algallikale viitamata on keelatud kui ma pole selleks luba andnud! tänan!
Tere!
VastaKustutaPiilun juba korduvalt Sinu blogi ja tahaks teha vaarika-kirsi-toorjuustu biskviittorti. Sellega seoses tekkis küsimusi, et kas toorjuustukreem on lihtsalt toorjuust suhkruga ja sinna peale laotad terved kirsid ja vaarikad või kuidas Sa täpsemalt teed seda? Ja kas martsipani võib otse panna biskviidile või peab nende vahele ka midagi määrima?
Ette tänades
toorjuustukreemi leiad "erinevad kreemid ja massid" alt. sellele kreemile võid lisada näiteks kirsimoosi ja sulatatud valget šokolaadi. kirsid teen pooleks ja kasutan külmutatuid otse sügavkülmast. vahele panen kuidas kunagi vahest kreemi sisse vahest lihtsalt vahele. martsipan otse biskviidil hakkab sõitma. selle alla on vaja väga õhukest kihti kreemi ja kui teed tordi päev v rohkem ette, siis kasuta võikreemi. see tahkub külmas ja martsipan ei lähe niiskeks ja jätab tordi oma kujusse. :)
VastaKustutavaarikad jätan nii nagu on-terveks. samuti külmutatud. vahele kasutan banaani viilutatuna või tükeldatuna.
VastaKustuta