Translate

laupäev, 8. jaanuar 2011

puhhi tiiger 2kg

biskviitide vahel toorjuustukreem vaarikate ja kirssidega ja banaaniviiludega. katteks valge martsipan

3 kommentaari:

  1. Tere!
    Piilun juba korduvalt Sinu blogi ja tahaks teha vaarika-kirsi-toorjuustu biskviittorti. Sellega seoses tekkis küsimusi, et kas toorjuustukreem on lihtsalt toorjuust suhkruga ja sinna peale laotad terved kirsid ja vaarikad või kuidas Sa täpsemalt teed seda? Ja kas martsipani võib otse panna biskviidile või peab nende vahele ka midagi määrima?
    Ette tänades

    VastaKustuta
  2. toorjuustukreemi leiad "erinevad kreemid ja massid" alt. sellele kreemile võid lisada näiteks kirsimoosi ja sulatatud valget šokolaadi. kirsid teen pooleks ja kasutan külmutatuid otse sügavkülmast. vahele panen kuidas kunagi vahest kreemi sisse vahest lihtsalt vahele. martsipan otse biskviidil hakkab sõitma. selle alla on vaja väga õhukest kihti kreemi ja kui teed tordi päev v rohkem ette, siis kasuta võikreemi. see tahkub külmas ja martsipan ei lähe niiskeks ja jätab tordi oma kujusse. :)

    VastaKustuta
  3. vaarikad jätan nii nagu on-terveks. samuti külmutatud. vahele kasutan banaani viilutatuna või tükeldatuna.

    VastaKustuta