Translate

reede, 10. detsember 2010

erinevad kommid

paar uut eksperimenti jälle ilma kindlate kogusteta nagu minu puhul ikka :D aga noh mõtteid saab ikka kes soovib. katsetasin teha valge šokolaadi-kohvi omi. u 50ml vahukoort, 1spl võid ja tavalist kohvi puru (mitte lahustuva kohvi) ajasin kuumaks või isegi korraks keema. lisasin tilga kohviessentsi ja u 150g valget šokolaadi kuuma kooremassi sisse. segasin kuni šokolaadi sulamieni. siis panin jahtuma. ja jahtununa sügavkülma ja siis pritsisin päris tugevaks massiks tahkunud kommimassi pritskotiga küpsetuspaberile kus oli all magus kakaopulber puistatud. kaunistasin šokolaadimassist lehtedega ja pärlitega.
siin sama mass veeretatud pallid ja siis veeretatud purustatud mandlilaastusjärgmiseks tšillitrühvlid. samuti 100g vahukoort 1sl võid ja vähemalt 1tl tšillipulbrit ja keema korraks. sulatad seal kuumas koores 100g tumedat šokolaadi. jahutad tugeva massini ja pritsid pritskotist. väga huvitavad minu meelest maitse poolest.algul tšilli ehmatas nagu ära natuke, see aasta mõtlesin proovida. väga mõnusad.

ja mündikommid. leidsin selverist mooside riiulist klaaspurgis mündidžemmi. väga huvitav toode. hinnaks 19.90 soodushinnaga muidu 24 kanti vms. täitsin paber minimuffini vormid tumeda šokolaadiga õhukeselt. tegin nagu kausid. panin muffinipannile ja jahedasse tahkuma. siis kui šokolaad on tahkunud täitsin need sellesamuse mündidžemmiga ja katsin uuesti šokolaadiga, kaunistasin ja uueti külma. pärast täiesti tahkununa võtsin paber ümbert ja panin uue paberi sissemündi ja karamelli täidised

assortii erinevatest maitsetest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar