Translate

laupäev, 7. september 2013

10kg hummeritorti

Korruste alused 40, 30,25 ja 20. korruste kõrgused 7cm. sisuks kohupiim-toorjuust-vaarikas ja katteks callebaut suhkrumass. mass on maitselt siiani parim mida olen maitsnud, kuigi ma pole väga suhkrumassifänn. tegu siis sünnipäevatordiga.
küpsetasin 5 ahjuplaati biskviiti
igale korrusele sain 3 kihti biskviiti ja 2 kihti kreemi.
kreem
1,8l vahukoort 35%
1kg toorjuustu
1kg kohupiima
8spl suhkrut
vahele
1kg värskeid vaarikaid

katteks on võikreem ja peal suhkrumass.
Hummerit voolisin 6h  kokku koos aluse ja muruga. Hummeri kaaluks tuli u 300g ja sisuks must martsipan segatud lillepastaga wilton.
toestuses kasutasin hiina söögipulki ja alused seekord paksemad hõbedased.


2 kommentaari:

  1. See pidi küll ilmatuma uhke sünnipäev olema, kuhu 10 kg torti läks :). Kahju, et sul Hummerist eraldi suurt lähipilti pole, tundub tõeline kunstiteos

    VastaKustuta
  2. on ikka Katrin. varsti panen siia ka üles eraldi :) aga sünnipäev 150le külalisele :)

    VastaKustuta