seekord siis ilma kindlate kogusteta sai müslit tehtud. glasuuri retsept ikka sama kui varasemalt (allapoole kerides leiad retsepti glasuurile söödavate jõulukinkide pealkirja all) aga topeltkogus kuna müslimassi oli palju. 200g tuhksuhkru asemel panin 130g valget suhkrut.
aga müslisse läks seekord:
seesamiseemned
linaseemned
kõrvitsa seemned
päevalilleseemned
kooritud röstitud metsapähklid
terved mandlid
cini-minis helbed purustatud
kuivatatud banaan purustatud
7vilja helbed
paisutatud riis šokolaadi
tume šokolaad tükeldatud
valge šokolaad tükeldatud
sega kuivained kokku jättes välja šokolaadi ja metsapähklid) ja eraldi kõik glasuuri ained kokku ning kuumuta glasuuri kuni šokolaad selles on sulanud. vala glasuur kuivainetele ja sega. küpseta ahjuplaadil 200 kraadi juures kuni müsli saab jumet aegajalt segades. algul ahjust välja võttes on see natuke veel pehme ja nätske aga jahtudes muutub selliseks krõbedaks. just nii nagu peab :) jahtunud müslile lisa metsapähklid ja šokolaaditükid.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar