põhjaks purustasin 6-le 7cm läbimõõduga koogilepool pakki kalevi digestive küpsiseid. nõks heledat fariinisuhkrut ja natuke võid (u 30-50g) sinna peale põldmarjad ja osadele vaarikad. kreem on:
200ml vahukoort
200g philadelphia toorjuustu
monini kookospüreed maitse järgi (kuna püree on hästi magus siis suhkrut kreemile ei pannud üldse)
sidrunimahla ja sooi korral ka riivitud koort.
8g zelatiini
katteks on kookoshelbed
vahusta koor. lisa toorjuust ja kookospüree vahusta ühtlaseks. lisa sidrunimahla ja vahusta ühtlaseks. sulata zelatiin ja lisa kreemile ning vala kreem kohe ka vormidelle. äärtes kasutasin tordilinti ja koogid viisin sügavkülma. kui olid külmunud siis võtsin lindi ära ja sulatasin üles.
kolmapäev, 8. oktoober 2014
toorjuustu-kookose-sidrunikook põldmarjaga ja toorjuustu-kookose-sidruni kook metsvaarikaga.
Labels:
koogid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar