Translate

pühapäev, 18. mai 2014

beseerull mascarponekreemiga ja maasikatega

6 munavalget
näpuotsatäis soola
300g peensuhkrut
tilk valge veini äädikat
1spl kartulitärklist
tuhksuhkrut
1 pk mandlilaastu

kreem:
400ml vahukoort 35%
250g mascarponet
2spl suhkrut
 värskeid maasikaid

Seekord pilti ei teinud aga välja tuli küll. vahusta munavalged soolaga. lisa vähehaaval suhkrut ja äädikas. kuni rekib läikiv vaht.. sega käsitsi hulka tärklis. määri küpsetuspaber kokku õliga ja määri beseetaigen selele paberile. puista üle mandlilaastuga ja küpseta 200 kraadi juures 10-15 min. puista teine küpsetuspaber üle tuhksuhkruga ja keera valmis põhi tagurpidi sellele ja lase jahtuda.
'vahusta koor suhkruga, lisa mascarpone ja vahusta. määri kreem jahtunud põhjale. puista üle tükeldatud maasikatega ja keera rulli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar