põhjaks digestive küpsised, suhkur ja või.
purusta kombainis küpsised ja sega suhkru ja toasooja võiga.
mätsi see mass koogi põhjaks.
vahele lähevad calvadosi õunad. (konkreetselt nende õunte retsepti ei saa avaldada)
katteks 1kg vanilje delikatessjogurtit - teate küll see ämbris paks jogurt no nii hea! ja 20g želatiini. võiks ka 25g panna et tugevam oleks aga 20ga püsis ka. pane zelatiin külma vette paisuma ja paisununa pane pliidile ja sulata, seejärel sega see jogurti hulka. katteks 1 granaatõuna seemned ja 300ml veest tehtud claro. katet saab teha ka tavalise želatiiniga aga kõige lihtsam ikkagi ruf torditarretisega. pakendil on ka selle tegemise õpetus. sain 24cmse vormi pea et ääreni täis torti ja kaalu oli ka üpris palju.
laupäev, 24. november 2012
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar