Proovisin siis teha seekord korvimustrit. sisuks on porgandibiskviit ja vahukoore-toorjuustu-püreeritud füüsali ja astelpaju kreem mis on tugevdatud zelatiiniga. ja katteks siis hapukas võikreem ja martsipanist lilled.
tegelen ja huvitun rohkem magusast kui soolasest. seega on minu blogis ka enamasti see mis on miskitpidi magus. ma olen ise üks suur maiasmokk :)
ja ehteid nikerdan ka natuke ja mähkmetorte-see on uus ja huvitav. ühesõnaga tegelen kõigega mis mulle meeldib :)
NB! MA EI TEE TELLIMUSTORTE!
Blogis oleva materjali avalikul kasutamisel palun lingi algsele postitusele. Fotode avalik kasutamine ilma algallikale viitamata on keelatud kui ma pole selleks luba andnud! tänan!
Tere, kuidas te võikreemi teete? :) Ja võikreemile lisate värvi saamiseks veel toiduvärvi? :)
VastaKustutatere! see on masside ja kreemide all kenasti kirjas kuidas teen. värvi saamiseks lisan toiduvärvi ja maitse saamiseks erinevaid essentse, likööre jms.
VastaKustuta