Translate

laupäev, 13. november 2010

koorelikööri-karamelli täidisega kommid

ostsin eile wiltoni suurte südamete kommide vormi ja kohe õhtul katsetasin. sisuks segasin karamellikreemi ja Kiiu Torni koorelikööri. algul tegin vormid seest šokolaadiga kokku siis viisin külma kuni šokolaad oli tahenenud. siis täitsin täidisega ja siis uuesti shokolaadiga katsin. kuna kaunistada eriti polnud aega siis lasin sirrasorra valge šokolaadiga lihtsalt üle. sisu oli väga maitsev. aga ümbris tuli liiga paks. järgmine kord proovin õhemalt teha.

2 kommentaari:

  1. Kas sa teed enne kommivormi millegagi kokku ka kui hakkad täitma? Minul ei tule kommid kuidagi välja vormist, pigem tulevad põhjad alt ära :)
    Kuidas alguses šokolaadiga täidad?

    VastaKustuta
  2. ei tee millegagi kokku vorme. sokolaadi panen vormidesse teelusikaga ja määrin mööda seinu üles. siis sekundiks külma ja siis uuesti veel vedela (tahenemata) osaga seinapidi üles. siis uuesti külma täiesti tahenema, seejärel täidis ja uuesti sokolaad. mul on ka paaril põhjad ära tulud aga see juhtub siis kui täidist on liiga palju või kui seinad on liiga õhukesed et ühenduspinda pole seinte ja põhja vahel.

    VastaKustuta