Translate

pühapäev, 17. mai 2015

Toorjuustukook maasikatega Manhattan style

Võtsin aluseks Manhattani toorjuustukoogi kuid tegin muudatusi enda suva järgi.

põhi:
1pk oreo küpsiseid
75g võid
pool 800ml purki rummis leotatud kakaoube- purusta

Purusta kakaooad peeneks. kasutasin šokolaaadiekstrakti tegemiseks kunagi kooritud kakaoube juba purustatud ja leotasin neid rummis. kurnasin nad välja ja need jäid mulle kappi seisma. nüüd leidsin võimaluse need ära kasutada
vajuta segu 26cm koogivormi põhja

vahele:
400g philadelphia toorjuustu
2 muna
vanillisuhkrut
75g suhkrut

sega täidis vispliga ühtlaseks ja vala põhjale ja küpseta 180 kraadises ahjus altpealt programmiga u 20 min.

kate:
400g hapukoort
1,5 spl suhkrut
vanillisuhkrut

kaunistuseks maasikad, mustikad, valge šokolaad

lase põhjal natuke jahtuda, vala peale kate ja küpseta 230 kraadi juures 6-7 min
maitset kiidan taevani!! lükkan uued kakaooad juba rummi sisse likku et oleks edaspidi ka võimalus seda kooki teha. parajalt mahe, põhi rummine ja maasikaselt värske. ideaalne lausa :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar