Võtsin aluseks Manhattani toorjuustukoogi kuid tegin muudatusi enda suva järgi.
põhi:
1pk oreo küpsiseid
75g võid
pool 800ml purki rummis leotatud kakaoube- purusta
Purusta kakaooad peeneks. kasutasin šokolaaadiekstrakti tegemiseks kunagi kooritud kakaoube juba purustatud ja leotasin neid rummis. kurnasin nad välja ja need jäid mulle kappi seisma. nüüd leidsin võimaluse need ära kasutada
vajuta segu 26cm koogivormi põhja
vahele:
400g philadelphia toorjuustu
2 muna
vanillisuhkrut
75g suhkrut
sega täidis vispliga ühtlaseks ja vala põhjale ja küpseta 180 kraadises ahjus altpealt programmiga u 20 min.
kate:
400g hapukoort
1,5 spl suhkrut
vanillisuhkrut
kaunistuseks maasikad, mustikad, valge šokolaad
lase põhjal natuke jahtuda, vala peale kate ja küpseta 230 kraadi juures 6-7 min
maitset kiidan taevani!! lükkan uued kakaooad juba rummi sisse likku et oleks edaspidi ka võimalus seda kooki teha. parajalt mahe, põhi rummine ja maasikaselt värske. ideaalne lausa :)
pühapäev, 17. mai 2015
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar