Translate

neljapäev, 10. juuli 2014

Rabarberikoogikesed Pariisi moodi vol2.

Seekord kasutasin silikoonvormi ja määrisin eelnevalt seestõlise lapiga.
65g jahu
40g suhkrut
1 kuhjaga dessertlusikat küpsetuspulbrit
tsip soola
vaniljesuhkrut
2 muna
1,5 spl õli
50ml piima
300g tükeldatud rabarberit

sega kuivained, lisa muna ja piim ning õli ja lõpuks rabarber. küpseta 180 kraadi juures pöördõhuga (alt lisaks küpsetades). kuni on pealt pruunitäpilised ja vormi külgedelt  lahti löönud.

katteks
1 muna
70g fariinisuhkrut
50g sulatatud võid

vala kate kookidele ja küpseta kuni kattest on saanud koorik. 
seekord tulid koogid vormist imehästi välja ja see jäi paika- küpsetada silikoonvormis!!
kaubanduslikku välimust pole veel siiski aga maitse- no jätkuvalt hea.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar