Translate

neljapäev, 10. juuli 2014

beseerull riivleiva, toorjuustukreemi ja maasikatega

seekord unustasin mandlilaastu osta ja lähenesin asjale loominguliselt ning lisasin nii beseetaignale kui peale riivleiba.

6 munavalget
näpuotsatäis soola (mina kasutasin cream tartari)
300g peensuhkrut
tilk balsami äädikat
1spl kartulitärklist
tuhksuhkrut
riivleiba

kreem:
400ml vahukoort 35%
200g philadelphia toorjuustu
2spl suhkrut
 värskeid maasikaid

 vahusta munavalged soolaga. lisa vähehaaval suhkrut ja äädikas. kuni tekib läikiv vaht.. sega käsitsi hulka tärklis ja 2spl riivleiba. määri küpsetuspaber kokku õliga ja määri beseetaigen selele paberile. puista üle riivleivaga ja küpseta 200 kraadi juures 10-15 min. puista teine küpsetuspaber üle tuhksuhkruga ja keera valmis põhi tagurpidi sellele ja lase jahtuda.
'vahusta koor suhkruga, lisa toorjuust ja vahusta. määri kreem jahtunud põhjale. puista üle tükeldatud maasikatega ja keera rulli

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar