Translate

neljapäev, 18. aprill 2013

besee toorjuustukreemi ja lisanditega

aegajalt ikka katsetan uuesti ja uuesti oma pisikeses ahjus beseed küpsetada a no tahes tahtmata läheb pealt pruunikaks 110 kraadi peal mis on minu ahjul miinimum. küpsetan siis ahju uks irvakil et üldse miskit asja saaks. mulle endale besee eriti meeldib just suvel ja värsket maasikatega ning näiteks riivleivaga. täna tegin katsetuseks lihtsalt
2 munavalget
120g peensuhkrut
pool tl cream tartari
vahustasin munavalge peaaegu tugevaks vahuks ja hakkasin siis järk järgult suhkrut lisama kuni sain tugeva vahu. pritsisin nr 13 ümara tüllega põhjad valmis ja panin ahju. hakkasingi aretama proovisin nii ja naapidi. ja välja tulid sellised. seekord värskeid maasikaid ka polnud tegin muust külmutatud marjaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar