ohh mulle võib see täitsa meeldima hakata. proovisin täna esimest korda seda tehnikat. rullisin ära musta suhkrumassi. lõikasin välja ketta ja valmistasin RI.
1 dessertlusikas wilton meringue powderit
162g tuhksuhkrut
3-4spl leiget vett
sega tuhksuhkur meringue powderiga ja lisa 2 spl vett ja seejärel hakka vett lisama poole lusika kaupa kuni mass on selline tugev aga mitte nii tugev et pritsida ei jaksa.
mina tegin lilled vaba käega martsipanile aga soovi korral saab selle ka eelnevalt ette joonistada v kopeerida. pritsisin nr 1-3 tüllega ära ühe õie ja pintsliga tõmbasin värskelt joont sissepoole. ja nii ma selle pildi tegingi. royal icing säilib külmikus suletuna kuni 2 nädalat.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar