300g farmi toorjuusu
4g riivitud või peenelt tükeldatud apelsini koort
60g cointreau likööri
40g lime curdi
sorts värskelt pressitud apelsini mahla
900g valget šokolaadi
oranzi toiduvärvi
650g tumedat šokolaadi
segasin toorjuustu kõigi komponentidega peale šokolaadi. valge šokolaadi sulatasin eraldi kausis ja segasin juurde viimasena. ja lasin massil sügavkülmas tahkuda u tunnikese ja kaalusin 16grammised portsud ning veeretasin pallideks. ja uuesti sügavkülma tahkuma. seejärel kastsin pallid sulatatud tumedasse šokolaadi ning kaunistasin oranžikaks värvitd valge šokolaadi ja eelnevalt valmis tehtud ja airbrushiga värvitud liblikatega mis on 50/50 lillepastast ja suhkrmassist. esimesel pildil mass ilma valge šokolaadita.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar