põhjad selle retsepti järgi:
3 munavalget m suurus
0,3tl cream of tartari
tsip soola
1 cup suhkrut
1sl maisijahu ehk tärklist
vahusta muna cream on tartari ja soolaga tugevaks vahuks. sega teises kausis suhkur ja tärklis ja lisa seda segu järk järgult vahustades munavalge hulka. kui segu on tugev ja läikiv siis pritsi või tõsta lusikaga pavlovad küpestuspaberile küpsetusplaadile. küpseta 110 kraadiga.
kreem:
200ml 35% rõõsk koor
tuhksuhkrut maitse järgi
maasikaid.
vahusta koor suhkruga ja pritsi jahtunud pavlova põhjadele. kreemile võib lisada näiteks toorjuustu soovi korral. ja kaunista maasikate ja pistaatsia pähklitega
mõõdunõu siis:
Kust sa cream of tartari saad?
VastaKustutaNo kas jõuab mõni koogike kaasa ka ;)?
VastaKustutatrummi tänavalt olga juurest poest ostsin mina, aga suhkrukunstis ka olemas :) katrin kunagi ehk jòuab :)
VastaKustuta