poole ööni jändasin cupcakedega. 2 pannitäit läks täiesti aiataha, need viskasin prügikasti. šokolaadi cupcaked tulid head aga just heledad ei tahtnud kuidagi välja tulla. shokolaadi omade retsept nami-namist:
- 2 tk muna
- 125 gr fariinsuhkrut
- 135 gr nisujahu
- 3 sl naturaalset kakaopulbrit
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 2 tl vanillisuhkrut
- 150 gr maitsestamata jogurtit või
- hapukoort
- 50 gr sulatatud võid
- 100 gr jämedalt hakitud šokolaadi
Sega kuivained omavahel.
Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained.
Viimasena lisa jämedalt hakitud šokolaad.
Jaota tainas paberist muffinivormidesse.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 15-20 minutit, kuni muffinid on kenasti kerkinud ja läbinisti küpsed
Teised, heledad muffinid tegin selle retsepti järgi mis mul siin blogis ka kirjas aga taigen tuli kas liiga paks v liiga vedel ja o ei tahtnud välja tulla. siis leidsin netist kuskilt sellise retsepti: (mugandatud enda järgi)
100g võid
160g suhkrut
2 muna
100g hapukoort
180g jahu
1tl küpsetuspulber
vahusta või suhkruga, lisa munad ja hapukoor, seejärel jahu ja küpsetuspulber, küpseta. sellega sain siis need õiged muffinid.
Cupcaked on kaunistatud toorjuustu võikreemiga ja teokarpide, biskviidi purust "liivaga" ja suhkrupärlitega. eraldi juurde tegin väiksed lipukesed sõnumitega ja need torgatakse muffinite sisse. aga ei hakanud neid kohe sisse pistma vaid peopaigas kohapeal saab need kiirelt sisse sutsata. nii on transpordiga ka lihtsam ja kindlam.
tort on 4kg. sisuks toorjuust-kohupiim-maasikas ja banaan. katteks martsipan. liivaks siis biskviidipuru ja digestive küpsise puru ja teokarbid olid varemalt valmis tehtud martsipanist ja suhkrumassist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar