paputort on küpsise põhjal: 300g digestive küpsist purustatuna, 150g võid ja 50g purustatud mandlit peal kohupiimakreem 200g hapukoort, 200g kohupiima, 200ml vahukoort ja 10g zelatiini. katteks martipan ja vahukommipapud.
laupäev, 28. aprill 2012
3kg torsotorti, 1,5kg paputort ja 1,5kg maasika-kohupiimatort
torsotort on kohupiima, kirsside, põldmarjade ja mandlilaastuga. teemaks on meremesehd ja merendus. niiet ka bikiinide valik selline. rindadeks läks u 400g hapukoort, 1,5pki purustatud selga küpsist, 10g zelatiini nõks suhkrut ja monini passioni siirupit.
paputort on küpsise põhjal: 300g digestive küpsist purustatuna, 150g võid ja 50g purustatud mandlit peal kohupiimakreem 200g hapukoort, 200g kohupiima, 200ml vahukoort ja 10g zelatiini. katteks martipan ja vahukommipapud.
maasikatordi sisuks ja katteks ongi kohupiimavaht ja maasikad. liblikad royal icingust ja väiksemad suhkrumassist
paputort on küpsise põhjal: 300g digestive küpsist purustatuna, 150g võid ja 50g purustatud mandlit peal kohupiimakreem 200g hapukoort, 200g kohupiima, 200ml vahukoort ja 10g zelatiini. katteks martipan ja vahukommipapud.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Torso tordi puhul teed tavalisest biskviidist põhjad või midagi muud?
VastaKustutatavalisest biskviidist jap
VastaKustutaÜks küsimus veel :) kui panna külmutatud marjad vahele, siis kas marjad põhju läbi ei loeta sulades?
VastaKustutaei leota. ma arvan et kompotikirss ei ole mitte kuivem seal vahel. siiani on mul kõik ok olnud. ma panen põhja, siis kreemi ja sinna peale marjad ja siis teisem põhja.
VastaKustuta