Translate

esmaspäev, 23. jaanuar 2012

papudega tort ja laevaga tort

papudega tordil on kasutatud valge šokolaadi katet. sulatatud 750g valget sokolaadi ja segatud 37g toatemp. glükoosidga. siis külmikus tahestatud ja rullitud nagu martsipanigi. papude tordi sisuks toorjuustukreem püreeritud pohlade ja jõhvikatega. laevaga tordil martsipani kate. ja kohupiima-toorjuustu sisu vaarikatega.

2 kommentaari:

  1. See valge šokolaadi kate kõlab väga huvitavalt. Kas see on siis samasuguse konsistentsi ja püsivusega nagu martsipan? Kasutad selle all ka ikka võikreemi nagu martsipani ja suhkrumassi all? Soojas sulama ei hakka? Palju lolle küsimusi, loodan et viitsid vastata ka :D

    VastaKustuta
  2. konsistent on tugevam kui martsipanil. süüa oli suht ebamugav kui pehme tort all on. ta on selline tugev, elastne aga samas ei rullinud ka väga õhukeseks. ehk teinekord peaks. selle alla kasutasin tavalist kohupiimakreemi aga tegin tordi samal päeval kui söödi. niiet sulama ei hakanud. ka soojas mitte.

    VastaKustuta