Translate

pühapäev, 4. oktoober 2015

pistaatsia-mustsõstra juustukook

põhi:
1pk digestive küpsist (kalev)
1spl fariinisuhkrut
100g võid

vahele:
peoga mustsõstraid

kreem:
200ml vahukoort
200g philadelphia toorjuustu
peotäis maitsestamata pistaatsipähkleid (kooritud)
monini pistaatsiasirupit
1spl tuhksuhkrut
8g zelatiini

purusta küpsis ja sega pehme või ja fariinishkruga ning vajuta vormi põhja. puista peale mustsõstrad (kasutasin külmutatuid), vahusta koor tuhksuhkruga ja lisa toorjuust. sega ühtlaseks ning lisa purustatud pistaatsiapähklid. ning natuke haaval maitse järgi monini pistaatsiasiirupit. leota zelatiini külmas vees ja kuumuta kuni zelatiin sulab. sega kreemi hulka, vala kreem vormi ja pane külmikusse mõneks tunniks.

4 kommentaari:

  1. Mis on vormi suurus ja kust võiks seda siirupit leida? Tundub huvitav.

    VastaKustuta
  2. mul oli reguleeritav vorm seega suurust päris täpselt ei tea aga u 20cm läbimõõduga. mina ostsin selle siirupi roccalmarest pisikesest kohvipoest prisma vastas. aga ilmselt on seda müügil ka gemossis.

    VastaKustuta
  3. Kus siin koogis on mustsõstar?

    VastaKustuta