Translate

pühapäev, 27. aprill 2014

mandli-maasikatort martsipanikattega

põhi:
6 muna
6spl suhkrut
3spl mandlitolmu
3spl nisujahu
100g hakitud mandleid
mõrumandliessentsi

vahusta munad suhkruga, lisa jahu ja mandlitolm ning mandlid ning essents ja sega õrnalt läbi. ühtlaseks aga mitte rohkem kui vaja.

immutatud piimaga

kreem:
400ml vahukoort
3 spl fariinisuhkrut
150g toorjuustu
200g vaniljekohupiima
100g röstitud ja hakitud mandlilaastu

vahusta koor suhkruga, lisa toorjuust ja kohupiim. rösti mandlilaast helepruuniks ja haki ära ning lisa kreemile.
lisaks vahel värskeid maasikaid u 300g

martsipani all on amaretto võikreem. martsipan värvitud pruuniks ja liblikad traadi otsas ja lillepastast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar