2 põhja selle retsepti järgi:
2g soodat
90g jahu
100ml piima
100g tumedat šokolaadi
105g suhkrut
65g fariinisuhkrut
2 muna
vaniljesuhkrut
soola
peotäis terveid röstitud metspähkleid
- sulata sokolaad ja jahuta
- vahusta suhkrud munaga ja soolaga
- lisa munavahule sulatatud šokolaad.
- sega sooda jahuga
- lisa munavahule nüüd piim ja lõpuks jahu, sega ja lõpuks sega sisse terved pähklid.
- küpseta algul ülevaltalt programmiga ja hiljem pöördõhuga
250g rõõska koort 35%
250 mascarponet
1spl suhkrut
amaretto siirupit (monin)
- vahusta koor suhkruga
- lisa mascarpone ja vahusta ning vahustamise ajal sorts siirupit.
150ml rõõska koort 35%
450g valget šokolaadi
20g võid
- kuumuta koor pliidil
- võta pott tulelt ja lisa koore sisse tükeldatud šokolaad ja või. sega kuni mass on ühtlane.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar