pulmatort. 10kg ja läks sukeldujatele seega mereteemaline. alus on 50cm läbimõõduga ja korrused 35 28 19. sisuks kohupiim-värsked maasikad ja katteks naturaalvalge martsipan. tordi panin alusele natuke nihkes et ettepoole-seal kus delfiinide ninad on saaks rohkem karpe panne ja tort oleks eestvaates uhkem. seega on selline ebasümmeetria tahtlik. katsin aluse äärad õrna võikreemi kihiga, rullisin martsipani, katsin aluse ja lõikasin ääred maha. seejärel võtsin 35cmaluspapi ja lõikasin välja alumise rõnga suuruse ketta. esitaks miks martsipani raisata eks. ja teiseks nii oli parem liimida. panin tki kahepoolset teipi tühja koha keskele ja liimisin sellega alumise korruse alusele. iga korrus on niikuinii eraldi alustel.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar