võid 50gr
tume shokolaad (bitter)
120g
nisujahu 120g
sooda 2gr
fariinsuhkur
65g
valge
suhkur 105gr
muna 2tk
piim 100g
vaniilsuhkur 8g.
tsip soola
Kuumuta ahi 170° C Sulata
šokolaad ja või veevannis. Lase jahtuda.Sega juhu soolaga ja soodaga.Vahusta
munad suhkruga.Lisa munasegule sulatud šokolaad, sega ühtlaseks.Lisa piim,
jahusegu ja vanillsuhkur.Määri vorm seest võiga.Küpseta 170° C juures režiimil
"ülemine alumine".Lase jahtuda ja siis võta vormist välja. seekord küpsetasin 24cm vormis.
kreem:
200ml vahukoort
1sp suhkrut
100g sulatatud tumedat šokolaadi
3spl školaadipuru
Vahusta koor suhkruga, lisa toorjuust, sulata šokolaad ja lisa kreemile ning lõpuks lisa školaadipuru või riivitud školaad.
koogi vahele sai hapukad maasikad.
laupäev, 8. juuni 2013
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar