põhi:
3/4 pakki digestive küpsiseid
2 spl fariinisuhkrut
100g võid
4 spl tükeldatud kreeka pähkleid.
sisu:
400g vahukoort
2spl suhkrut
700g vaniljejogurtit (kõige parem on see ämbris kreeka jogurt)
300g astelpaju marju
2 kuhjaga spl tuhksuhkrut
1-2tl vaniljesuhkrut
16g želatiini
kate:
200g valget školaadi
50ml vahukoort
1spl toorjuustu
purusta küpsis, haki pähkel ja sega pehme või ning fariinisuhkruga.
vahusta vahukoor suhkrutega, lisa vaniljejogurt ja vaniljesuhkur. purusta kombainis pooleldi külmunud astelpaju marjad ja aja püree läbi sõela. nii saab seemned välja. lisa kreemile. lase želatiinil külmas vees paisuda ja kuumuta. sega kreemile hulka ja vala kreem vormi. kui kreem on tarretunud, siis võta vormist välja. aja koor keema ja pane sisse šokolaadi tükid ning sega kuni on ühtlane. seejärel lisa toorjuust ja lisa ühtlaseks. lase massil natuke jahtuda ja seejärel määri kreemile. kata maasikate ja claroga
pühapäev, 16. juuni 2013
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar