leidsin kuskilt kapi otsast jube vana kodukirja retsepti porgandikook. ja kuna kodus olid kõik toorained olemas, siis tegingi. põhi on maitselt väga hea. jagan teiega ka retsepti.
190g jahu
1tl kaneeli
1tl jahvatatud ingverit
0,5tl soodat
0,5tl soola
sega kuivained omavahel
klopi 110g toiduõli ja 150g fariinisuhkrut omavahel. lisa 2 muna ja klopi ühtlaseks. koori ja riivi 2 keskmist porgandit lisa suhkru-munasegule. lisa hakitud kreeka ja metsapähklid (maitse järgi) ja lõpuks lisa jahusegu ning küpseta 180 kraadises ahjus 19 cm vormis.
glasuuriks vahusta 100g toorjuustu, 1,5spl toasooja võid. lisa 150g tuhksuhkrut ja 35g dansuckeri heledat siirupit ja vahusta vahuks. lase külmikus natuke tahkuda. mina lõikasin põhja pooleks ja vahele panin hapukat kirsimoosi ja katsin glasuuriga. peale puistasin pohli ja röstitud mandllaaste.
kolmapäev, 14. märts 2012
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar