Translate

laupäev, 22. oktoober 2011

4kg puuviljatorti

Sisuks toorjuust-kohupiim banaan ja mustikad ja katteks puuviljad. nugatiin ja sokolaadikaunistused. tort läks häirekeskusesse. logo on suhkrumassil ja kooreliköörivõikreemiga kinnitatud biskviidile.

hot wheels 4kg

4kg kohupiima-maasikatorti. kaetud martsipaniga auto joonistatud suhkrumassile. muruks on purustatud vahukommimass.

teisipäev, 18. oktoober 2011

kommiassortii

50 trühvlit 25stes karpides. valged kommid on: purustatud karamelliküpsis selga, keedetud kondenspiim, toorjuust. hõbedaste pärlitega on domino küpsise-toorjuustu kommid ja valgete juttidega pruunid kommid on martsipanis terve metsapähkel

laupäev, 15. oktoober 2011

ballitort 12kg

Küpsetasin 16 plaaditäit biskviiti. immutamiseks kasutasin kohvi ja kreemiks 4x400g köögitoorjuustu, 2x200g kohupiima, 2x400g hapukoort, 6x400g vahukoort 35%, suhkrut, kohvipulbrit (filtrikohv), ja peenestatud šokolaadi. pool torti kaetud martsipaniga mis on toonitud kuldseks. vahel on sokolaad ja selle pal pohlad mis on kaetud claroga. maskidest juba kirjutasin, royal icingust, sokolaadimassist ja martipanist lehed ja martsipanirooid. teemaks oli sügisball ja sp ka sellised kuldsed toonid. tordil ka kuldsed pärlid.

maskid

Homse tordi teemaks on ball. mitte küll maskiball aga siiski sain võimaluse katsetada midagi uut. ma ostsin kõigepealt õhe kõige tavalisema poole näo maski ja teine oli mul kodus olemas. otsisin internetist shabloonid. segasin 250g pme suhkrumassi hulka 1tl tsellulooskummit ja lõikain maskid välja. puistasin alusmaskid üle tuhksuhkruga ja asetasin suhkrumassist välja lõigatud maskid nende peale kuivama. (fotol on üks veel maski peal). järgmiseks päevaks olid nad kuivanud. kasutades värvipritsi ja toikako kuldset pulbervärvi viinaga toonitasin kuldse maski. teisele kasutasin snowflake ja nurmenukk sädelevaid pulbervärve kuivalt. ennem värvimist tegin mustri royal icinguga ja 3mm tüllega. lõpuks ladusin paika pärlid ja kinnitasin royal icinguga.

reede, 14. oktoober 2011

kohvi-sokolaaditort toorjuustuga vol2.

Sama sisuga tort kui paar postitust tagasi. ainult et biskviidis kasutasin tavalist suhkrut seekord.

traktoritort 1,2kg

Seest toorjuustu-kohupiimakreemiga mustikate ja vaarikatega. ja laps soovis et tort oleks roosa!

esmaspäev, 10. oktoober 2011

kohvi-sokolaaditort toorjuustuga

1,5kg.biskviidiks: 6 muna, 6spl fariinisuhkrut, 6spl nisujahu, 1spl kohvipulbrit tsip kaneeli ja küpsema.
Kreemiks: 200ml vahukoort, 3spl suhkrut, 150g toorjuustu, kohvipulbrit ja peenestatud või riivitud sokolaadi.
kaunistuseks tegin sokolaadikaunistusi näiteks mullikilel ja karamellikaunistusteks sulatasin ahjus ära whertes original kommid ja murdsin pärast sobivad tükid. puistasin üle kakao ja tuhksuhkruga.

pühapäev, 9. oktoober 2011

smurfid 3kg

keedukreemi-kohupiimatort vaarikate ja mustikatega.

poisi ja tüdruku tutvumislugu 2kg

Toorjuustu-kohupiima tort kirssidega 2kg. biskviitpõhi 7 munaga, külmutatud kirsid, banaan 400ml vahukoort, suhkur, 200g kohupiima ja 150g toorjuustu olid komponendid mis sinna kulusid. martsipani katte ja kusjuures tort läks 15 pulmaastapäevaks ja pildil on tutvumisstoori. ja põrandal on sihvka koored :)

laupäev, 8. oktoober 2011

papudega tort vol.2 4kg

keedukreemi-kohupiima tort vaarika ja banaaniga. katteks martsipan.

suitsukana-fitaki juustu quiche

sõbranna sünnipäevaks tegin quiche ja täidiseks praadisin võiga riivitud porgandit, suitsukana, fitaki juustu, tilli ja kreeka pähklit.

raamatutort vol.3 2,5kg

2,5kg koorelikööriga kohupiimaga maasikate ja banaaniga. katteks martsipan.

neljapäev, 6. oktoober 2011

kreeka pähkli ja pistaatsia kommid

Täna tegin selliseid komme mida ennem pole teinud. tükeldasin kreekapähkli ja segasin martsipaniga. ja teistele kommidele tegin sama pistaatsia pähkliga. rullisin martsipani parajalt paksuks ja lõikasin tülle teise otsaga välja ümarad kettad. kahvliga kastsin valgesse sokolaadi. valge sokolaad oli tükki läinud natuke, aga kuna muud polnud siis tegin sellesamaga- jäid sellise taotluslikult lohaka kattega kommid. peale kastmist valgesse sokolaadi panin peale pooliku kreeka pähkli ja lasin hanguda. hiljem kastsin alumise ääre tumedasse sokolaadi. pistaatsia kettad kastsin sammuti algul valgesse ja kaunistasin kohe pärlite ja purustatud pistaatsiaga. kolmandad kommid kaunistuseta on calvadosi valge sok trühvlid seekord tumedas kuues :)

teisipäev, 4. oktoober 2011

porgandi-pähklikeeks toorjuustuicinguga 1,5kg

retsept sama mis paar postitust tagasi tehtud koogil. seekord kaunistasin karamelliga ja pärlitega. aga karamell kippus autosõiduga sulama millegipärast. kuigi pole ju enam väga kuum ja autos ei olnud yle 16 kraadi ka.