Translate

laupäev, 15. oktoober 2011

ballitort 12kg

Küpsetasin 16 plaaditäit biskviiti. immutamiseks kasutasin kohvi ja kreemiks 4x400g köögitoorjuustu, 2x200g kohupiima, 2x400g hapukoort, 6x400g vahukoort 35%, suhkrut, kohvipulbrit (filtrikohv), ja peenestatud šokolaadi. pool torti kaetud martsipaniga mis on toonitud kuldseks. vahel on sokolaad ja selle pal pohlad mis on kaetud claroga. maskidest juba kirjutasin, royal icingust, sokolaadimassist ja martipanist lehed ja martsipanirooid. teemaks oli sügisball ja sp ka sellised kuldsed toonid. tordil ka kuldsed pärlid.

5 kommentaari:

  1. wow! Lihtsalt...wow! :)Kohutavalt äge on see, mis sa teed.

    VastaKustuta
  2. aitäh! edaspidi ikka pilte teile silmailuks :)

    VastaKustuta
  3. alati huviga jälgin mis torte sa teed..:)..et väga vägev ja ilus töö..:)))

    VastaKustuta
  4. Annika, what a great work of you! I guess the cake is a big. I can look for the long time at all those details.

    VastaKustuta
  5. thank you! this cake is about 12kilogram and it is qiute big yes :) doing these masks was new challenge to me this time :)

    VastaKustuta