Translate

laupäev, 18. juuli 2015

naked brownie marjadega 4kg ja iirise-toorjuustu pulgakoogid 20 tk

Browniet küpsetasin 2 kogust ja jagasin 15 ja 20 vormidesse ära. ütlen ausalt järgmine kord, küpsetan 4kg jaoks 3 kogust ja panen nats suurematesse vormidesse sest kreem ei tahtnud vahele ära mahtuda. kreemiks 600ml vahukoort, 400g kohupiima 600g toorjuustu, 5spl suhkrut. vahele marju ei pannud et vedelikku vahelt välja ei ajaks. katteks läks ganache 200ml vahukoorest ja 400g bitteri shokolaadist.


Pulgakookidega sain ka esimest korda käe valgeks ja proovisin siis. sllest kogusest 26 tki
2pk selga klassikalisi küpsiseid
200g karamellitoorjuustu
200g tavalist toorjuustu
1pk kalevi pehmeid iiriseid
30g võid
tumedat šokolaadi pulkade jaoks
maasika tükkidega valget šokolaadi200g
valget shokolaadi 100g

purusta küpsised kombainis, sega juurde toorjuust. sulata iirised võiga veevannil, jahuta mass maha ja sega toorjuustumassile. pane külma. võta külmast kui segu on tahenenud ja veereta pallid ja pane uuesti külma. siis sulata tume shokolaad, kasta pulgad ükshaaval shokolaadi sisse ja siis kohe pallide sisse. uuesti külma. sulata valge shokolaad ja võta pallid külmast ja kasta valge shokolaadi sisse kaunista kohe ükshaaval.

2 kommentaari:

  1. Ma vaatan suu ammuli kui kaunid need tordid on ja tundub et maitsevad ka. Ma oskan kupsetada aga kaunistamisega on raskusi. Kui sul postituse ideed vaja, akki mingi lihtsamad kaunistuse ideed/napunaited? :))) Terv, puhvis kukk

    VastaKustuta
  2. http://pozatajapozataja.blogspot.com/search/label/kuidas%20teha siin mõned näpunäited :)

    VastaKustuta