Translate

reede, 25. jaanuar 2013

1,5kg kuldpulmaks

sisuks rabarber-kohupiim. kuna ruumi ei olnud siis nimesid ei kirjutanud lihtsalt 50. meesterahvas oli mesinik ja sellest ka mummid ja naine siis tubli aiapidaja ja koduperenaine :)

2 kommentaari:

  1. Tere,

    olen Teie toreda tordiblogi jälgija. Nüüd tahaksin ka ise teha vahukommimassiga kaetud torti. Kuna pole seda kunagi maitsnud-katsunud, siis tekkis küsimus,et kas valmis torti võib nt ööpäeva hoida õhu käes või peaks selle serveerimiseni nt toidukilega katma (et milliseks see mass tordi seistes muutub)?

    Näpuosavust,
    Maarja

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tere! ma ei kata torti vahukommimassiga aga usun et see käitub samuti nagu suhkrumass et üleöö ei pea katma kilega küll aga tordi peal jahedas. eraldi võib ka soojas aga kilesse pakituna.

      Kustuta