sisuks rabarber-kohupiim. kuna ruumi ei olnud siis nimesid ei kirjutanud lihtsalt 50. meesterahvas oli mesinik ja sellest ka mummid ja naine siis tubli aiapidaja ja koduperenaine :)
olen Teie toreda tordiblogi jälgija. Nüüd tahaksin ka ise teha vahukommimassiga kaetud torti. Kuna pole seda kunagi maitsnud-katsunud, siis tekkis küsimus,et kas valmis torti võib nt ööpäeva hoida õhu käes või peaks selle serveerimiseni nt toidukilega katma (et milliseks see mass tordi seistes muutub)?
tere! ma ei kata torti vahukommimassiga aga usun et see käitub samuti nagu suhkrumass et üleöö ei pea katma kilega küll aga tordi peal jahedas. eraldi võib ka soojas aga kilesse pakituna.
tegelen ja huvitun rohkem magusast kui soolasest. seega on minu blogis ka enamasti see mis on miskitpidi magus. ma olen ise üks suur maiasmokk :)
ja ehteid nikerdan ka natuke ja mähkmetorte-see on uus ja huvitav. ühesõnaga tegelen kõigega mis mulle meeldib :)
NB! MA EI TEE TELLIMUSTORTE!
Blogis oleva materjali avalikul kasutamisel palun lingi algsele postitusele. Fotode avalik kasutamine ilma algallikale viitamata on keelatud kui ma pole selleks luba andnud! tänan!
Tere,
VastaKustutaolen Teie toreda tordiblogi jälgija. Nüüd tahaksin ka ise teha vahukommimassiga kaetud torti. Kuna pole seda kunagi maitsnud-katsunud, siis tekkis küsimus,et kas valmis torti võib nt ööpäeva hoida õhu käes või peaks selle serveerimiseni nt toidukilega katma (et milliseks see mass tordi seistes muutub)?
Näpuosavust,
Maarja
tere! ma ei kata torti vahukommimassiga aga usun et see käitub samuti nagu suhkrumass et üleöö ei pea katma kilega küll aga tordi peal jahedas. eraldi võib ka soojas aga kilesse pakituna.
Kustuta