Kõigepealt leidsin sügavkülmast 2 pardikoiba ja seejärel leidsin
toidutarest ka huvitava retsepti (asjadest mis kohe kodus olemas olid).
2 pardikoib
1 sibul
1 kanapuljongi kuubik
130g jõhvikaid
1-2 õuna (mina panin 2 kuldrenetti)
1 loorber
1tl rosmariini v 1 oks
õunamahla v õunasiidrit
0,5spl mett
pipar, sool
panen siia kirja sellise retsepti ngu mina täpselt kasutasin.
pruunista pardikoivad mõlemalt poolt väheses õlis ja seejärel kalla
pannilt potti praerasv. lükka sinna potti veel hakitud sibul ja
rosmariin, kuumuta läbi. lisa külmutatud v värske jõhvikas ja õun ning
kuumuta veel korra. viska potti puljongikuubik ja loorber, õunamahla
niipalju et koivad oleks napilt vedeliku all ja pane pliidile ja hauta
tasasel tulel 1,5-2h. vahepeal maitsesta pipraja soolaga.
kui
koivad on pehmed eemalda potist koivad ja lisa kastmele sorts 10 v 35%st
koort ja 1spl jahu ja lase veel korra keema. maitselt väga hea ja
ideaalselt sobiks näiteks jõululauale!
pühapäev, 7. oktoober 2012
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar