Translate

pühapäev, 7. oktoober 2012

pardikoivad jõhvika-õuna koorekastmes

Kõigepealt leidsin sügavkülmast 2 pardikoiba ja seejärel leidsin toidutarest ka huvitava retsepti (asjadest mis kohe kodus olemas olid).
2 pardikoib
1 sibul
1 kanapuljongi kuubik
130g jõhvikaid
1-2 õuna (mina panin 2 kuldrenetti)
1 loorber
1tl rosmariini v 1 oks
õunamahla v õunasiidrit
0,5spl mett
pipar, sool

panen siia kirja sellise retsepti ngu mina täpselt kasutasin.
pruunista pardikoivad mõlemalt poolt väheses õlis ja seejärel kalla pannilt potti praerasv. lükka sinna potti veel hakitud sibul ja rosmariin, kuumuta läbi. lisa külmutatud v värske jõhvikas ja õun ning kuumuta veel korra. viska potti puljongikuubik ja loorber, õunamahla niipalju et koivad oleks napilt vedeliku all ja pane pliidile ja hauta tasasel tulel 1,5-2h. vahepeal maitsesta pipraja soolaga.
kui koivad on pehmed eemalda potist koivad ja lisa kastmele sorts 10 v 35%st koort ja 1spl jahu ja lase veel korra keema. maitselt väga hea ja ideaalselt sobiks näiteks jõululauale!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar