alustel 25x25 ja 19,5x19,5cm. sisuks kohupiim-mustikad-banaan. katteks valge martsipan
reede, 30. august 2013
esmaspäev, 26. august 2013
mereteemaline sefiirikas 1,5kg
20 cm läbimõõduga biskviit, 300ml vahukoort, 200g toorjuustu, vaniljekreemipulbrit. ja katteks sefiir kaunistusteks veel pulmatordi kaunistused mis alles. läks tööjuurde sünnipäeva puhul :)
pühapäev, 25. august 2013
laupäev, 24. august 2013
3kg korvpallitort
sisuks kohupiim-maasikad, katteks martsipan. palli sees 350g vahukoort ja küpsisepuru ning 8g zelatiini.
valge ganachega brownie 2,6kg
enda sünnipäeva puhul tehtud.
2 põhja selle retsepti järgi:
2g soodat
90g jahu
100ml piima
100g tumedat šokolaadi
105g suhkrut
65g fariinisuhkrut
2 muna
vaniljesuhkrut
soola
peotäis terveid röstitud metspähkleid
250g rõõska koort 35%
250 mascarponet
1spl suhkrut
amaretto siirupit (monin)
150ml rõõska koort 35%
450g valget šokolaadi
20g võid
2 põhja selle retsepti järgi:
2g soodat
90g jahu
100ml piima
100g tumedat šokolaadi
105g suhkrut
65g fariinisuhkrut
2 muna
vaniljesuhkrut
soola
peotäis terveid röstitud metspähkleid
- sulata sokolaad ja jahuta
- vahusta suhkrud munaga ja soolaga
- lisa munavahule sulatatud šokolaad.
- sega sooda jahuga
- lisa munavahule nüüd piim ja lõpuks jahu, sega ja lõpuks sega sisse terved pähklid.
- küpseta algul ülevaltalt programmiga ja hiljem pöördõhuga
250g rõõska koort 35%
250 mascarponet
1spl suhkrut
amaretto siirupit (monin)
- vahusta koor suhkruga
- lisa mascarpone ja vahusta ning vahustamise ajal sorts siirupit.
150ml rõõska koort 35%
450g valget šokolaadi
20g võid
- kuumuta koor pliidil
- võta pott tulelt ja lisa koore sisse tükeldatud šokolaad ja või. sega kuni mass on ühtlane.
kolmapäev, 21. august 2013
merekarpide tort rohelisel põhjal 2kg
See oli kiirtort 2 tunniga ja ma ausalt ei tea isegi miks põhja rohelise valisin :P sisuks kohupiim-marjad ja kaalu 2kg. katteks martsipan.
laupäev, 17. august 2013
teisipäev, 13. august 2013
pühapäev, 11. august 2013
draakonitort vol.2
kohupiima-mustikatega küpsisetort u 2,5kg
800g vahukoort
1kg kohupiima
suhkrut
5pki küpsiseid
mustikaid
800g vahukoort
1kg kohupiima
suhkrut
5pki küpsiseid
mustikaid
reede, 9. august 2013
royal icing meringue powderist
3 dessertlusikat meringue pulbrit
4 cupi tuhksuhkrut
6 dessertlusikat vett.
mikserda koostisosad madalal kiirusel heledaks massiks. ja lisa vastavalt vett või tuhksuhkrut olenevalt soovitud konsistentsile. 7-10 minutit lauamiksril madalal kiirusel. 10-12 min käsimiksril kiirel kiirusel.
4 cupi tuhksuhkrut
6 dessertlusikat vett.
mikserda koostisosad madalal kiirusel heledaks massiks. ja lisa vastavalt vett või tuhksuhkrut olenevalt soovitud konsistentsile. 7-10 minutit lauamiksril madalal kiirusel. 10-12 min käsimiksril kiirel kiirusel.
laupäev, 3. august 2013
10kg mereteemalist pulmatorti
pulmatort. 10kg ja läks sukeldujatele seega mereteemaline. alus on 50cm läbimõõduga ja korrused 35 28 19. sisuks kohupiim-värsked maasikad ja katteks naturaalvalge martsipan. tordi panin alusele natuke nihkes et ettepoole-seal kus delfiinide ninad on saaks rohkem karpe panne ja tort oleks eestvaates uhkem. seega on selline ebasümmeetria tahtlik. katsin aluse äärad õrna võikreemi kihiga, rullisin martsipani, katsin aluse ja lõikasin ääred maha. seejärel võtsin 35cmaluspapi ja lõikasin välja alumise rõnga suuruse ketta. esitaks miks martsipani raisata eks. ja teiseks nii oli parem liimida. panin tki kahepoolset teipi tühja koha keskele ja liimisin sellega alumise korruse alusele. iga korrus on niikuinii eraldi alustel.
reede, 2. august 2013
5kg piraaditorti
Katteks valge martsipan sisuks toorjuust-kohupiim vaarikas-mustikas. oli selline tort mida oli vaja "homseks" ja seega tuli jooksu pealt mõelda. läks isale ja lapsele.
neljapäev, 1. august 2013
4kg ilusalongi sünnipäevaks
Tellimine:
Postitused (Atom)